how can i help, if you keep pushing me away


Ayia napa

GUD VAD JAG VILL FARA UTOMLANDS!! nästa år blire ju med bästevännen och några fler. Vet inte om vi bestämt oss för  ayia napa men jag hoppas vi åker dit! JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD!!! festa konstant i 2 veckor och sen säcka i solen! fan nice!



Vad tycker ni ?

fotografisk bild

sitter på fredagens första lektion... Den är hur tråkig som helst har verkligen ingenting att göra. Men jag tänkta att jag kunde slänga in en bild på en bild jag redigerade föra gången.



Modell: Maja Falhgren
Foto/redigering: Jag

HAHA den är inte noga gjord och ha kunnat bli mycket bättre! egentligen ville jag ha svart bakrund osv . Men jag orkar inte lägga ner så mke energi ;P

If you start to miss me, remember. I didn't walk away... You let me go.

Förstår du inte att jag måste kämpa för mig själv också!

Jag försöker göra allt, men du kan inte lyssna

Jag är trött....


I need you next to me

Skola idag, det var ändå rätt okej! gansla chill dag! Men nu har jag PANIIIK jag är sämst på skriva CV och ska in med det imorgon plus att vi har en uppgift som jag inte heller gjort som ska in imorgon!! GAH vad ska jag göra! jag är trött, jag vill ta ett bad, jag vill sova, jag vill bara lägga mig ner och inte vakna på typ nån månad. Varför kan vi människor inte gå i ide! som björnarna det hade varit perfekt!

Jag vill inte sova själv! Jag hatar det, är det ingen snäll vän som vill komma och sova med mig!



Jag saknar dig jätte mycket! Det var så länge sen vi träffades!
Jag Älskar dig mormor du är bäst! ♥

ferre

Helgen i umeå levererade! träffade massa nya människor! festade, dansade, drack och levte livet! HAHA när jag kom hem snubblade jag över 2 stolar och låg där på golvet och skrattade för mig själv. så ful människa! FAST JAG REKOMENDERAR INTE 5IVE I UMEÅ. Vi kom dit och sandra skulle gå in på sitt förarbevis för skoter som är precis som ett legg med bild och allt. Men vakterna var så jävla sura och otrevliga och sa att ddet inte gick! hon har gått in på det typ på massa andra krogar. Så vi drog till corona istället där vi träffade Lovisa och karro och hadde en kanon kväll där istället :)

FREDAAA

nu är det freda och jag taggar sate till ikv! festa!!!

vill haaaaa

En sånhär tatuering vill jag ha fast på långfingret!!!

TAGG PÅ FEST!

HAHA jag vet att jag inte skrivit på 10000000 år typ jag är verkligen sämst på blogga. Men det är inte lika kul som förr. I helgen ska jag till umeå på typ 5ive med massa fina människor :D det ska bli hur kul som helst!
 

...

Be strong, I know you make it. I believe in you.

Stay with me, don't fall in sleep to soon...
the angels can wait for a moment...


























When Youre Young Everything Feels Like The End Of The World, But Its Not Its Only The Beginning...

ÄNTLIGEN FREDAG!!! och änligen sportlov! jag vet att jag inte skrivit på ett tag men jag är sämst på blogga! Men senare ikv ska jag lägga ut bilder på lite av det jag köpt på stan :D hehe. Livet är åt helvete för tillfället jag har cp ont i foten knäna och ryggen, älsklingen är sjuk och en som jag älskar så fruktansvärt mycket har blivit allvarligt sjuk :(

RSS 2.0