All my life i've been good but now i'm thinking what the hell

Hejsan nu sitter jag på fotografiskbild med ingen lärare jag fattar inte varför vi inte fick sovmorgon för hon visste att hon inte skulle komma idag.. inte snällt. Men ikväll blir det träning med laget på 360 jävligt nice och fan vad träningsverk jag kommer ha...

orka inte med skolan...

Fraass

Tjeeeena nu sitter vi på frasers och festar

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL

SKÅÅÅÅL HÖRRNI!!!!

Nyårsbilderna

HAHA inte så många men de funka, mobba inte sista bilden...



what takes us back to the past is the memories. What bring us forward is our dreams



Har du någonsin försökt?
Har du någonsin misslyckats?
Det spelar ingen roll.
Försök igen,
Misslyckas igen,
Misslyckas bättre

I feel like shit, and all i can do is... feel it.

hej ÄNTLIGEN fredag!! och ikv ska vi festa i sinne! Lovisa har ju fyllt 18 och fy faaan så kul vi ska ha! Nu sitter jag på tråk fotografisk bild och vi ska redovisa en bild jag inte änns gjort, jippi! vilken ursäkt ska jag ta den här gången, hahah jag tror det blir hehe jag hittar den inte på datorn,  jag kanske glömde spara den. That sounds like me... Första skolveckan har varit piss och jag är redan less, även fått en IG-varning.. FÖRSTA VECKAN!!! hur lyckas man. Idag kommer jag lägga upp nyårs bilderna HAHA skit kul :D


tralalala

Godmogon världen! vaknade nyss, ni väntar säkert på att nyårsbilderna ska komma upp här på bloggen och jag lovar dom kommer så fort jag fått dom jag har dom inte för johanna måste skicka dom =)

Ikväll ska jag och baby se Titanic han har intte sätt den förut haha spännande och gud vad jag kommer böla...
Imorgon blir det att vara med Lovisa hela helgen tror jag och det kommer bli as nice ni kommer få bilder därifrån oxå =)

She's the reason for the word "bitch"

Jag orkar fan inte med falska människor och jag kommer aldrig göra det heller. Det här inlägget är riktat mot en person och alla som känner mig vet nog vem det är. Egentligen har du inte gjort så mycket mot mig för jag bryr mig inte om dig, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Med du har gjort saker mot mig med, det har du men jag kan inte säga att jag är helt oskyldig själv. Men jag har vänner som varit fast vid dig och jag har sett vad du gjort mot dom och du är inte så oskyldig som du nu tror att du är. Du ljuger och överdriver, sårar och övertalar. Att dina vänner ska sitta och lyssna på dina fucking problem hela tiden och dom ska bry sig och tycka synd om dig, men när dom behöver någon som lyssnar så bryr du dig inte. Du bryr dig bara om dig själv. Du vill bara vara med dom vänner DU tycker är snälla = du tycker dom har status och du vill vara med dom för att du tror att du får det själv. Du tycker att dina vänner ska skita i andra för att DU inte tycker om dom. Du kan inte vara med andra du tycker se bra ut för att ingen kan vara snyggare än just DIG. Du tycker att dina vänner ska bråka med dina fiender för att DU bråkar med dom. När du är ledsen är det DU det är synd om och alla ska bry sig om DIG. DU DU DU DU DU hela jävla tiden! Du måste ju inse att när alla dina vänner som står dig "närmast" nu lämnat dig att det är du som är felet. Du måste ju förstå att det är du som gör fel när alla tycker du är idiotisk och dryg. Det går inte med den taktik du har nu att snacka så jävla mycket skit och sen omvända allt till alla andras fel! det går inte mytta ihop överdriva historier och tro att ingen ska få reda på det! DET GÅR INTE! Vem vill ha en vän som nästan inte tillåter en att vara med någon annan? som ringer typ 20 gånger per dag bara för att, även när du sagt åt henne att du inte kan svara och sen blir sur att man inte svarar? Vem vill ha en vän som kväver en tills man inte orkar mer? Jag fattar inte varför jag skriver det här för du är inte värd det egentligen. Du hade en jävligt fin vän du hade det, men du ljög och drog ihop dina överdriva historier, sårade och va bara allmänt störd, jag förstår att hon inte orkade längre. Ärligt talat kunde jag inte va lyckligare, för ingen vet hur länge jag väntat på att hon skulle inse hur du är. Du kommer inte ha någon om du forstätter. Till och med ditt syskon säger att han/hon skämms så jävla mycke över dig. Jag förstår honom/henne för du är falsk... du är äcklig.. du tror åt helvete för mycket... Du måste ner med dina fötter på jorden, för du flyger bara högre och högre och du kommer till sist falla och ju högre upp du är när fallet kommer, ju ondre kommer det göra att landa.

En sak till du är så jävla ful! gå inte och tro att du är så jävla snygg och att du skulle kunna få vem du vill, du är en äcklig jävla hora som borde gå och gräva ner sig någonstans, och din personlighet gör dig bara fulare äckliga attention whore! 



Think of what you did, and I hope to god it was worth it

Så jävla skönt att du nu på alla sätt
är ute från mitt och dom
jag älskars liv...
Föralltid!

RSS 2.0